17
Haziran
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Kazanın nedeni ayna

Fatsa’nın ilk fotoğrafçılarından İHA Muhabiri Muhsin Yılmaz ve Öğretmen Abdullah Yılmaz’ın babaları Ahmet Yılmaz Bolaman’daki evinin önünde akla hayale gelmeyen bir kaza geçirdi.

Sabahleyin bakkaldan ekmek alarak eve giderken, arka camı kapalı araçla aynalara bakarak geri geri gelerek yol kenarındaki yolcuyu almak isteyen Y.K. Yolun kenarında evine giden Ahmet Yılmaz’a çarptı. Y.K’nın aynalarla geriye gittiği aracın çarpması sonucu yere yığılan Ahmet Yılmaz oğulları İHA Muhabiri Muhsin Yılmaz ve Öğretmen Abdullah Yılmaz tarafından Fatsa Devlet Hastanesine götürüldü. Durumun ciddiyeti nedeniyle Samsun Tıp Fakültesine kaldırılan Ahmet Yılmaz yoğun bakıma alınarak omurilikten ameliyata oldu.

Hayati tehlikeyi atlatamadığı, tedavinin sürdürüldüğü belirtilen Ahmet Yılmaz’ın yakınları “ Kesinlikle kamyon ve otobüs şoförlerinin arkaya giderken çok daha dikkatli olmalarını, özellikle de küçük araç kullanmamalarını söyleyerek “Allah kimseye kaza göstermesin!” yol kenarlarında da durmak son derece tehlikelidir” bu duruma bütün yayaların dikkat etmesi gerektiğini belirterek özellikle Karadeniz Sahil Yolunda önlem alınmadığı takdirde bu tür kazaların sık sık meydana geleceğini belirttiler. Yeni yapılan Karadeniz Sahil yolunda bir çok yolboyu hemen evlerin önünden geçmekte hatta bazı araçların evlerin önüne uçtuğu belirtilerek can ve mal kaybına neden olduğu ifade edilmektedir.

Bekir AKKAYA - Kenthaber / Kumru
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2005 Salı 02:52:17
Güncelleme :22 Ekim 2005 Cumartesi 04:03:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?