18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Eyüp Fatsa'ya çoşkulu karşılama

AKP Grupbaşkanvekili Eyüp Fatsa, ikinci kez Grup Başkan Vekili olmasından dolayı Kumru halkı tarafından Karaağaç Mevkii'nde coşkulu bir şekilde karşılandı.

Eyüp Fatsa, yapımı devam eden Kumru-Fatsa yolu ile devlet- vatandaş işbirliğiyle yapılan Kayaköy Köprüsü'nde incelemeler yaptı. Buradan Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek’in makamına geçildi. Bir vatandaşın ”Sayın vekilim, sizin Kumrulu olmanızdan dolayı Kumru’ya ayrıcalık bekliyoruz” demesi üzerine  Fatsa ”Arkadaşlar, ben Ordu’nun 19 ilçesinin tamamının vekiliyim. Bütün ilçelere aynı mesafede uzak ve yakınım. İlçelerimizin ihtiyacına göre sırası ile hizmetlerimizi yapacağız” dedi.

YBO ile alakalı bir soruya Fatsa ”64 adet YBO ihalesi bitti. İMKB okulları yapacak, paraları hazır, yeni ihale yasasından dolayı ihaleyi alan firmalardan yeni belgeler istendi. En kısa zamanda 64 YBO ‘nun inşaatları başlayacak. Ayrıca Erçal kardeşler ile işadamı Necdet Kumrulu, ilçemize iki okul yaptıracaklar “dedi. Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek ”Okul yaptırmak isteyen işadamlarımıza, belediye olarak her türlü altyapıyı yapmayı taahhüt ediyorum“ dedi.

Bekir Akkaya - Murat Yürekli
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2004 Cumartesi 01:58:46
Güncelleme :29 Kasım 2004 Pazartesi 12:17:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?