23
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Dolmuşçunun çamur isyanı!

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde dolmuş şoförleri, 1 aydır çamur deryasına dönen Sacda Mahallesi yokuşundan araçlarını halatlarla çekerek çıkartıyor.

İlçeye bağlı Yeniköy, Ortaköy ve Dereköylü dolmuş şoförleri, ilçedeki Sacda Mahallesi'nden ana yola çıkıncaya kadar yaklaşık 10 kilometrelik bozuk yolda bata çıka ilerlemeye çalışıyor. Mayıs ayında başlayan yol çalışmalarında köylerine giden yolun 1.5 kilometresinde genişletilme çalışması yapıldığını belirten araç sürücüleri, "İşte açılan yolları görüyorsunuz. O haliyle bırakıldı ve şimdi çamur deryası oldu. 7. ve 8. ayda dozer arızalı diye yattı. Geçtiğimiz ay pek çalışma olmadı. Devletin başka dozeri yok mu? Kışın durum daha kötü olacak. Yol yapılmazsa yolcu taşımayacağız. Artık eski zamanlardaki gibi hayvanlarla gidilecek" dedi.

Hasta ve yaşlı yolcular araçtan indirilmezken, araç kurtarma operasyonu dolmuş yolcularını da çileden çıkartıyor. Vatandaşlar, "Biz bu haldeyken Avrupa Birliği'ne girsek ne olacak. Perişanlığımızı kim görecek, kim bilecek. Seçim zamanı oy isteyen vekillerimiz gelsinler, bizim çektiğimiz çileyi görsünler. Yollarımızı yaptırsınlar" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2005 Çarşamba 19:36:04
Güncelleme :19 Ekim 2005 Çarşamba 11:02:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?