18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Fındık cinneti: 2 ölü 1 yaralı

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde kardeşler arasındaki fındık toplama meselesi yüzünden çıkan kavganın büyümesi üzerine 2 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.


Olay, ilçenin Aydıntepe Köyü Ağcakese Mahallesi'nde sabah saat 09.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul'da çalışan kardeşlerden Mustafa Y. (40) ve Hüseyin Y. (50), Hüseyin Y'nin oğlu Selim Y. (32) ile birlikte köylerine 4 yıl önce vefat eden babalarından kalma araziye fındık toplamaya geldi. Şahıslar, daha önce de aralarında arazi anlaşmazlığı yaşandığı söylenen kardeşlerden köyde ikamet eden Mehmet Y. (37) ile olay sabahı evlerinin önünde fındık toplama meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Y, otomatik av tüfeğiyle kardeşleri ve yeğeninin üzerine ateş açtı. Şüpheli Mehmet Y, olaydan sonra kayıplara karıştı.


Silahlı saldırıda ağır yaralanan Mustafa Y. ve Selim Y. kaldırıldıkları Ünye Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Hüseyin Y. ise tedavi altına alındı. Kardeşi Mustafa Y. ile diğer kardeşinin oğlu Selim Y.'yi öldürdüğü, kardeşi Hüseyin Y.'yi de ağır yaraladığı iddia edilen şüpheli Mehmet Y, jandarma ekiplerine teslim oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2005 Pazartesi 17:57:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?