9
Mayıs
2024
Perşembe
RİZE

3 yaşındaki çocuk ağır yaralı bulundu

Rize'de vatandaşlar tarafından yolda ağır yaralı şekilde bulunan 3 yaşlarındaki bir erkek çocuğu, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, Rize'nin Tophane Mahallesi'nde bugün meydana gelen olayda, bir markete ait servis aracının sürücüsü yolda kanlar içerisinde yatmakta olan bir erkek çocukla karşılaştı. Sürücü, yaralı ve baygın vaziyetteki çocuğu alarak Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hayati tehlikesi bulunan çocuk, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevkedildi. Durumu ağır olan küçük Abdullah, hastanede tedavi altına alındı. 

Daha sonra yapılan incelemede, çocuğun Van doğumlu 3 yaşındaki Abdullah Dilemez olduğu anlaşıldı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, küçük çocuğun yaralanma nedenini tespit etmek için uzun süre çalışırken, küçük Abdullah'ın nasıl yaralandığına dair bir delile rastlanılamadı. Rize'nin en kalabalık mahallelerinden birinde meydana gelen olayı ise hiç kimse görmezken, Abdullah'ın ailesinin olaydan çok geç haberi olduğu kaydedildi. 

Olayla ilgili inceleme sürüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2006 Perşembe 18:22:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?