19
Nisan
2024
Cuma
RİZE

MHP'nin uzun saçlı adayı!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde MHP'den Belediye Başkan Adayı olan Ömer Aydınoğlu, uzun saçları ile dikkat çekiyor.

Tokat'a yaklaşık 16 yıldır pastaneci olarak hizmet veren 6 çocuk babası 43 yayındaki Ömer Aydınoğlu, memleketi Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde MHP'den belediye başkan adayı oldu. Memleket aşkı ile gurbette büyüdüğünü ve küçük yaşlardan beri siyasete atılmak istediğini ifade eden Aydınoğlu, doğup büyüdüğü memleketine hizmet için aday olduğunu söyledi.

Türklüğün bir geleneği olarak saçlarını uzattığını ifade eden Aydıoğlu, seçmenin de kendisinin bu şekilde görmek istediğini belirterek, "Siyasete girdiğim zaman değişik bir imajla değil de insanlar beni nasıl tanıdılarsa o şekilde girmek istedim. Saçlarımı kısaltmayı düşünmedim. Bu anlamda talepte gelmedi" dedi.

"SEÇMENİM SAÇLARIMI KESMEMİ İSTEMİYOR"

Seçmenlerinin saçlarını kesmesini istemediğin ifade eden Aydınoğlu, "Biz sizi bu şekilde tanıdık bu şekilde görmek istiyoruz diyorlar. Aslında seçmenim bana 'saçlarınızı kesin, siyasette olmaz' dese değerlendirirdim. Saçlarımı keserdim ama seçmenlerimin talebi üzerine bu şekilde hareket ettim. Hiçbir tepki olmadı tam tersi olumlu tepkiler alıyorum" diye konuştu.

Çamlıhemşin'de turizme ve yeşil doğaya yönelik projeleri olan adrenalin tutkunu Aydıoğlu, Fırtına Vadisi'nin dünyada sayılı nehirlerden birisi olduğunu, bu bölgede dere ıslahı yaparak rafting üzerine çalışmaları olacağını sözlerine ekledi. Tokat Karadenizliler Derneği'nin kurucu başkanı olan Aydınoğlu, hobileri arasında ise dağcılık ve rafting yer alıyor.

Aydınoğlu, Türk erkeklerinin ve savaşçılarının uzun saçları olduğunu, birçok tarih kaynaklarında yer aldığını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2014 Cuma 18:21:46
Güncelleme :24 Ocak 2014 Cuma 18:24:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?