5
Mayıs
2024
Pazar
RİZE

7 yıllık görevini devretti

SÜMER, 7 YILDIR SÜRDÜRDÜĞÜ GÖREVİNİ DEVRETTİ

Rize-Artvin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Dursun Sümer, 7 yıldır sürdürdüğü görevini sağlık sorunları gerekçesiyle bıraktığını açıkladı.

Görev devri için bugün Rize Ticaret ve Sanayi Odası Salonu'nda Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Dursun Sümer, toplantıda yaptığı konuşmada, sağlık gerekçeleri ile görevini bıraktığını açıkladı. Sümer'in görevinden ayrılmasından sonra divana yeni bir yönetim listesi sunuldu. Oy birliği ile kabul edilen yeni yönetim listesinde Güven Aksoy, Erol Ataman, Mehmet Yıldırım, Tahsin Bekir Yazıcı, Yaşar Kara, Yaşar Tekin Alkan ve Ahmet Yılmaz yer aldı.

Yeni yönetim adına bir konuşma yapan Güven Aksoy, "Yedi yıldır başkanlık görevini başarı ile sürdüren Dursun Sümer'e teşekkür ediyoruz. Yeni oluşturduğumuz yönetimde, bölge birliğimizi daha aktif çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Kapalı olan birlikler var. Bunların yeniden açılarak, bölge esnafına hizmet eder hale getirmek için çabalayacağız. Artvin ve Rize'den birliğimize bağlı 11 kooperatif var. Yeni oluşturduğumuz yönetimle Rize ve Artvin'deki bu birliklerle irtibat halinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. Yeni yönetim kurulu başkanının önümüzdeki günlerde belirleneceği duyuruldu.

SÜMER, 7 YILDIR SÜRDÜRDÜĞÜ GÖREVİNİ DEVRETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2011 Perşembe 15:23:05
Güncelleme :2 Temmuz 2011 Cumartesi 18:45:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?