5
Mayıs
2024
Pazar
RİZE

Ağar çay fabrikasına ortak oldu

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, Karadeniz gezisini sürdürüyor. Gezinin Rize durağında bir çay fabrikasına ortak edilen Ağar, burada işçilerle sohbet edip, fabrika hakkında bilgi aldı.

İkizdere İlçesi Güneyce Beldesi'nde Belediye Başkanı Kemal Köse'yi makamında ziyaret eden DYP Genel Başkanı Ağar, daha sonra Güneyce Çay Fabrikası'nı gezdi. Burada fabrika çalışları ile sohbet eden Ağar'a günün anısına fabrikanın Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karadağ tarafından bir plaket takdim edildi.

Karadağ, sohbetin ardından Ağar'ın adına düzenlenmiş fabrikanın hisse senedini kendisine verirken, Ağar'ı fabrikanın 850'nci ortağı olarak ilan etti. Karadağ ayrıca, fabrikanın, Ağar adına düzenlenmiş 500 kilogramlık çay cüzdanını da kendisine teslim etti.

Gördüğü ilgiden hayli memnun olan Ağar, burada yaptığı konuşmada, fabrikaya ortak olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Artık sizin bir ortağınız oldum. Bundan sonra buraya sık sık gelip, fabrikayı denetleyip, ortaklar ne yapıyor diye kontrol edeceğim" dedi.

Ağar, daha sonra fabrika çalışanlarıyla birlikte objektiflere poz verirken, yol kenarında bulunan çay bahçesine girerek burada bir süre çay topladı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2005 Pazartesi 16:12:04
Güncelleme :24 Temmuz 2005 Pazar 11:41:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?