3
Mayıs
2024
Cuma
RİZE

Avda kalbine yenildi

AV İÇİN GELDİĞİ RİZE’DE KALP KRİZİ GEÇİREREK HAYATINI KAYBETTİ

Kaçkar Dağları’na bir arkadaşı ile birlikte av için gelen şahıs avda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Ölen dağcının cesedi AKUT ekipleri tarafından bulunduğu Kaçkar Dağları’ndan uzun uğraşlar sonucunda 6 saatte indirildi.

Edinilen bilgiye göre, Rize’nin Fındıklı ilçesi sınırları içerisinde bulunan Çağlayan Vadisi Çumanik mevkiinde avlanmak için izin alan Mustafa Mehmet Batıtürk (48) ve Nejat Halilibrahimoğlu (45) beraberlerinde bölgeyi tanıyan Fevzi Bayraktar ve Güçlü Uzunalioğlu ile birlikte dün akşam saatlerinde Kaçkar Dağları’nın eteklerinde bulunan Çumaning mevkiine gitti.

Uzun yolun ardından kendilerini dinlenmeye alan ekipten Nejat Halilibrahimoğlu başı döndüğünü ve kusmak istediğini belirtti. Kısa süre sonra nefes tıkanıklığı ve aşırı öksürme nedeniyle fenalaşan Halilibrahimoğlu’na ekip arkadaşları tarafından kalp masajı ve suni teneffüs yapıldı. Tüm müdahalelere rağmen Nejat Halilibrahimoğlu kurtarılamazken, reklamcılık ile ilgilendiği öğrenilen şahsın geçen yıl kalbine stend takıldığı öğrenildi.

Engebeli araziden cesedi indiremeyeceklerini düşünen ekipten Güçlü Uzunalioğlu, 3 saatlik yaya yolculuğunun ardından Fındıklı ilçe merkezine inerek Jandarma ve AKUT ekiplerine bilgi verdi. 12 kişilik AKUT ekibi, gece saat 02.00 sıralarında bölgeye ulaşırken, zor koşullarla 6 saatlik bir uğraşın ardından Halilibrahimoğlu’nun cesedini sabah 08.00 saatlerinde ilçe merkezine getirdiler. Yapılan otopsinin ardından ailesine gönderilecek olan avcının 1 çocuk babası olduğu, eşinden 2 yıl önce ayrıldığı ve İstanbul’da annesiyle beraber yaşadığı öğrenildi.

AV İÇİN GELDİĞİ RİZE’DE KALP KRİZİ GEÇİREREK HAYATINI KAYBETTİ
AV İÇİN GELDİĞİ RİZE’DE KALP KRİZİ GEÇİREREK HAYATINI KAYBETTİ
AV İÇİN GELDİĞİ RİZE’DE KALP KRİZİ GEÇİREREK HAYATINI KAYBETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2009 Salı 11:10:04
Güncelleme :8 Aralık 2009 Salı 11:16:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?