5
Mayıs
2024
Pazar
RİZE

Başbakan'ın dayıları ücretsiz muayenede

Rize’de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 dayısı, Dünya Göz Hastanesi tarafından Güneysu İlçesi’nde gerçekleştirilen ücretsiz göz muayenesine katıldı. Dünya Göz Hastanesi tarafından Rize’de başlatılan ücretsiz göz muayenesi, bugün Güneysu İlçesi’nde sürdürüldü.

Çok sayıda vatandaş, ücretsiz göz muayenesinden geçirilerek ihtiyaçlarına göre gözlükleri imal edilerek ücretsiz olarak kendilerine teslim edildi. Göz muayenesine gelenler arasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dayıları da vardı. Erdoğan’ın hayatta olan öz dayılarından Ali Mutlu (73), Kemal Mutlu (75) ve Saim Mutlu (70), diğer Güneysulular gibi sıraya girerek sıra kendilerine geldiğinde kayıtlarını yaptırdı. Yapılan sağlık taramasında Ali Mutlu’nun sol gözünde kısmi görme bozukluğuna rastlanıldı.

Yapılan kontroller sonrası açıklama yapan Ali Mutlu, "Bu hizmeti ayağımıza getirenlerden Allah razı olsun. Ücretsiz olarak muayene ettiler, gözlüklerimizi verdiler" şeklinde konuştu. Başbakanın öz dayısı olduğunu belirten Kemal Mutlu da Dünya Göz Hastanesi’ne hizmetinden dolayı teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2005 Pazartesi 16:18:31
Güncelleme :10 Mayıs 2005 Salı 12:41:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?