30
Nisan
2024
Salı
RİZE

Başkan Bakırcı'dan ilginç ceza

RİZE BELEDİYE BAŞKANI BAKIRCI'DAN İLGİNÇ CEZA

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, yer işgali yapan ve uyarılarını dikkate almayan bir firmanın aracının önüne ve arkasına belediye araçlarını park ettirerek mahsur kalmasını sağladı. Bir markete ait ürün dağıtımı yapacak araç, market çalışanları tarafından gece Rize'nin Fener Mahallesi'nde bulunan bir alana park edildi. Sabah dağıtım için aracın yanına gelen market çalışanları aracın çekicisinin yerinde olmadığını, aracın kasasının önüne ve arkasına Rize Belediyesi'ne ait araçların park

ettiğini gördüler. Araçlar kasaya tamamen bitişik olarak park edildiği için kasa yerinden çıkarılamadı ve gün içerisinde yapılması gereken ürün dağıtımı yapılamadı. Konuyla ilgili açıklama yapan bir firma çalışanı, "Sabah geldiğimizde çekici yerinde yoktu. Kasanın önünde ve arkasında araçlar park etmişti. Ürün dağıtımını yapamadık" dedi.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı da firmanın defalarca uyarıldığını belirterek şunları söyledi: "Bizzat ben emniyete 7-8 kez şikayette bulundum. 2-3 kez de şahsen ben şoförleri uyardım. Aracı TIR Parkı'na çekmelerini, kendilerinden ücret alınmamasını sağlayacağımı söyledim. Ama tüm bunlara rağmen nedense şoför arkadaşımız dorsesini çıkarıp alıyor kasayı orada bırakıyor. Zabıta ekiplerimiz de aracın önüne arkasına araç park etmiş. Bu şekilde firma sahiplerinin gelmesini sağladılar."

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı daha önce de kaldırım işgali yapan bir dükkanın önüne geceden bitişik halde iş kamyonları çektirmiş, kamyonların lastiklerinin havalarını indirerek iş yeri sahibinin sabah geldiğinde iş yerine girmesini engellemişti. Bakırcı, yine proje değişikliğini istediği Sahil Yolu Rize Geçişi'nde yapımı süren viyadük inşaatını durdurmak için Rize Belediyesi'ne ait tüm iş makinelerini çalışma alanına çekerek yedi gün boyunca çalışmaları durdurmuştu.

RİZE BELEDİYE BAŞKANI BAKIRCI'DAN İLGİNÇ CEZA
RİZE BELEDİYE BAŞKANI BAKIRCI'DAN İLGİNÇ CEZA
İHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2010 Cuma 11:32:00
Güncelleme :9 Nisan 2010 Cuma 11:41:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?