3
Mayıs
2024
Cuma
RİZE

Bedava çiçek dağıtımında izdiham

Rize Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla ücretsiz dağıtılan çiçeklerden almak isteyenler izdihama yol açarken kalabalığın arasında kalan çocuklar ezilme tehlikesi geçirdi.
Rize Belediyesi tarafından bu yıl 3. kez Anneler Günü dolayısıyla ücretsiz beş bin adet çiçek dağıtıldı. Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen çiçek dağıtımına Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı da katıldı.


Anneliğin son derece kutsal bir duygu olduğunu belirten Belediye Başkanı Bakırcı, annelerin yılın bir gününde değil her günü hatırlanması gerektiğini söyledi. Belediye olarak bu yıl üçüncüsü yapılan çiçek dağıtımıyla annelere bir hediye vermek istediklerini anlatan Bakırcı, daha sonra çiçek dağıtımını başlattı.
Alınan bütün önlem ve yapılan uyarılara rağmen bedava dağıtılan çiçeklerden almak isteyen çoğunu kadınların oluşturduğu kalabalık, kamyonun önünde izdihama neden oldu. İtiş kakışların yaşandığı dağıtımda, bazı kadınlar tek çiçekle yetinirken bazı kadınlar çiçekleri kasasıyla götürdü. Çiçeklerden alabilmek için kalabalığın arasına giren bazı çocuklar ezilme tehlikesi geçirdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2009 Salı 16:46:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?