30
Nisan
2024
Salı
RİZE

Bıçaklayıp ormana attılar

BIÇAKLANDIKTAN SONRA ORMANDA ÖLÜME TERK EDİLEN ŞAHIS UZUN ARAMALAR SONRASI BULUNDU

Rize'de bıçaklanarak ormana terk edilen bir kişi, telefonla polisten yardım isteyince ölümden kurtuldu. Adresini tam olarak bilmeyen yaralı, polis tarafından uzun aramalar sonrası güçlükle bulundu.

Edinilen bilgiye göre, olay Rize'nin Yukarı Kaplıca Mahallesi'nde dün akşam saat 22.00 sıralarında meydana geldi. 155 polis ihbar hattını arayan A. Ç. (33) isimli kişi, D.B isimli şahıs tarafından bıçaklanarak ormanlık alanda çay bahçesine atıldığı ihbarında bulundu.

Ağır yaralı olduğu olduğunu belirten A.Ç. bulunduğu adresi tam olarak bilmediğini belirterek, polisten yardım istedi. İhbarı alan polis ve 112 ekipleri Dağsu, Kaplıca, Yukarı Kaplıca ve Dağbaşı Mahallelerini kapsayan geniş bir alanda yaralıyı aramaya başladılar.

Sürekli yaralı ile telefon irtibatı kuran polis uzun süre yaralı şahsa ulaşamadı. Yaralı şahsa ulaşılması için çok sayıda polis ekibi görevlendirilerek mahalle ve köy yollarında tepe lambalarını kakarak siren çalıp devriye attılar. Ayrıca arama çalışmalarına bölgeyi bilen taksi şoförleri de katıldı.

Polis araçlarının sirenlerini duymadığını ve ışıklarını görmediğini belirten kişi, son telefon bağlantısında yaya olarak yola çıkmayı başardığını 3 katlı bir evin merdivenine ulaştığını belirtti. Son diyaloğun ardından yaralı şahıs ile irtibat kesildi. Arama çalışmalarını hızlandıran ekipler, son telefon görüşmesinden kısa bir süre sonra A.Ç'yi Yukarı Kaplıca Mahallesi'nde 3 katlı bir evin merdiveninde yarı baygın olarak buldu.

Yaralı, ambulans ile Rize Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Böbreklerinden bıçak darbeleri aldığı öğrenilen A.Ç'nin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

BIÇAKLANDIKTAN SONRA ORMANDA ÖLÜME TERK EDİLEN ŞAHIS UZUN ARAMALAR SONRASI BULUNDU
BIÇAKLANDIKTAN SONRA ORMANDA ÖLÜME TERK EDİLEN ŞAHIS UZUN ARAMALAR SONRASI BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2010 Pazartesi 08:09:01
Güncelleme :4 Ocak 2010 Pazartesi 09:20:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?