3
Mayıs
2024
Cuma
RİZE

Bir yılda 137 kurs düzenlendi

Ardeşen'de bir yılda 137 kurs düzenlendi

Rize'nin Ardeşen ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yıl sonu sergisi düzenlendi. İlçede yıl içerisinde 137 kurs açıldığı öğrenildi.



Ardeşen Fatih İlköğretim Okulu bahçesindeki serginin açılışının ilk etabı, Ardeşen Kaymakamı Cemil Kılınç'ın konuşması ile başladı. Kılınç konuşmasında kurslarda üretilen her türlü eserde kursiyerlerin el emeği ve göz nuru olduğunu söyledi. Kılınç'ın konuşmasının ardından kursiyerlerin ödülleri verildi.

Serginin ikinci etabı ise Ardeşen Belediyesi çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sabri Sandıkçı buradaki konuşmasında, Halk Eğitim Merkezi olarak her yıl çeşitli dallarda kurslar açtıklarını vurgulayarak, "Bu yıl ise çeşitli dallarda 137 tane kurs açtık. 4 bin tane kursiyere öğretim hizmeti verdik." dedi. Konuşmanın ardından davetliler kursiyerlerin sabır ve hünerle işleyip ürettikleri el işi eşyaları, nakışları, çeyiz takımlarını ve diğer eserleri inceledi.

Ardeşen Belediyesi çok amaçlı salonunda düzenlenen sergiyi, Rize Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, Ardeşen Kaymakamı Cemil Kılınç, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yerebakan ve beraberindeki misafirler ziyaret etti.

 

zaman
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 09:41:16
Güncelleme :18 Mayıs 2009 Pazartesi 09:45:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?