9
Mayıs
2024
Perşembe
RİZE

Çayda promosyonlu dönem

Rize'de kuru çay imalatı yapan Çillioğlu Çay Sanayi bir ilke imza atarak, çay satışlarında promosyon devrini başlattı. Marketlerde satışa sunulan Gözde isimli paketlerden bir kilo alan tüketiciler 500 gram, 500 gramlık paketlerden alanlar ise 250 gram kuru çayı ücretsiz olarak alabiliyor. 

Geçtiğimiz gün evinde verdiği iftar yemeğinde Rize'de görev yapan basın mensuplarıyla biraraya gelen Çillioğlu Çay Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çillioğlu, çay sektörüne getirdikleri yeniliklerden bahsetti. ÇAYKUR'dan sonra üreticinin parasını en erken ödeyen firma olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Çillioğlu, başlattıkları promosyonla tüketicinin kaliteyi çayı ucuza içmesini hedeflediklerini belirtti. Çillioğlu, her zaman amaçlarının para kazanmak olmaması gerektiğini kaydederek, "İşletmelerin çevrelerine ve insanlara hizmet etmek gibi görevleri de var. Çay üreticisi mağduriyetler yaşadı. Çayını verip parasını geç aldı veya hiç alamadı. Biz bu yıl ÇAYKUR'dan sonra en erken para ödeyen firma olmanın gururunu yaşıyoruz. Amacımız diğer firmalara örnek olup, çay sektörüne üreticinin ve halkın menfaatleri doğrultusunda bir düzen getirmektir" şeklinde konuştu. 

Çillioğlu, tüketicinin kaliteli ve ucuz çayı içebilmesi için promosyon başlattıklarını, Türkiye genelinde tüm marketlerde satışa çıkartılan, Gözde isimli çay paketlerinden 1 kilo alanların 500 gram, 500 gramlık paket alanların ise 250 gram kuru çayı hiç ücretsiz alabildiklerini sözlerine ekledi.
iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2006 Salı 14:21:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?