5
Mayıs
2024
Pazar
RİZE

Çayeli Belediyesi'nden memurlarına zam

Rize Çayeli Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında 'Sosyal Denge' sözleşmesi imzalandı. Memur personele her ay 150 YTL sosyal denge yardımının yanı sıra Ramazan bayramında 100 YTL, Kurban bayramında 200 YTL ek ödeme yapılacak.

Başkanlık makamında yapılan imza törenine Belediye Başkanı Rıza Çakır, Bem-Bir-Sen İl Temsilcisi İbrahim Büyük, sendika sekreteri İbrahim Keresteci ile işyeri temsilcisi Hazma Yılancı katıldı. 15 Ağustos 2007 tarihi itibari ile geçerli olacak sözleşmeyle memur personele her ay 150 YTL sosyal denge yardımının yanı sıra Ramazan bayramında 100 YTL, Kurban bayramında 200 YTL ek ödeme yapılacak.

Belediye Başkanı Rıza Çakır, yaptığı açıklamada, "Hemşehrilerimize hizmet götürmede tüm gayretleriyle görev yapan memur kardeşlerimizin sosyal ve ekonomik standartlarını yükseltmek için sosyal denge sözleşmesini imzalamış bulunmaktayız. Hayırlı olsun" dedi.

Sendika temsilcisi Hazma Yılancı ise ilk kez yapılan sözleşmeyle sevindiklerini ifade ederek, memurlar adına Başkan Çakır'a teşekkür etti.
Zaman
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2007 Çarşamba 17:18:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?