5
Mayıs
2024
Pazar
RİZE

Çaykur Rize faturayı hakeme kesti

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, dün Vestel Manisaspor karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyette maçın hakemi Mehmet Fatih Gökçe'nin önemli rol oynadığını belirterek, "Maçın hakemini herkes gördü. Bundan sonraki maçlarda güzel futbolumuzla hakemleri de yeneceğiz" dedi.

Farklı mağlubiyetin faturasını maçın hakemine çıkartan Aykut Ferah, "Karşılaşmaya çok iyi başladık. İlk dakikalarda gol bulduk. Birçok pozisyona girip rakibe pozisyon vermedik. Ancak rakip takım futbolcusunun kırmızı kartlık bir pozisyonu oldu. Hakem burada kırmızı kart vermeyip futbolcuya sadece sarı kart verdi. Bizim aleyhimizde tartışmalı bir penaltı verdi. Yediğimiz penaltı golünden ve diğer hakem kararlarından sonra futbolcularımız oyundan düştü. Ben hakemle ilgili yorum yapmak istemiyorum. Yorumu maçı izleyen herkes yapmıştır. Hakem bizi üzdü. Bundan sonra hakem hatalarından daha fazla zarar görmemek için çok daha iyi bir futbol ortaya koyacağız. Hakem hatalarını iyi futbolumuzla yeneceğiz. Bundan sonra 11 kişiyle değil de 12 kişiyle mücadelede ettiğimizin bilincinde olacağız" diye konuştu.

Taraftarın yönetimi istifaya çağırmasını da eleştiren Ferah, "Yönetim olarak takım için elimizden geleni yapıyoruz. Başkanımız Rize için çok güzel bir fırsattır. Biz Çaykur Rizespor'u hak ettiği yere getirmek için ve Rize'de kalıcı bir şeyler bırakmak için savaş veriyoruz. Bu savaşta taraftarımızın yanımızda olarak bizi desteklemesini bekliyoruz. Takım olarak savaş veriyoruz. Bu savaşta galip gelebilmek için birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Dün taraftarlar arasında bölünme olduğunu gördük. Bu bizi üzdü. Taraftarımız bir bütün olarak arkamızda olmalı" şeklinde konuştu.

Ferah, bu kötü mağlubiyeti unutarak önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacakları Konyaspor maçında ilk deplasman galibiyetini almak için mücadele vereceklerini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2007 Pazartesi 14:01:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
solmaz sertkaya IP: 88.229.13.xxx Tarih : 8.11.2007 10:30:00

cok daha fazla dikkat önce yeneceğinize inanın oyunculara dikkat