5
Mayıs
2024
Pazar
RİZE

Çaykur Rize Fener'den çekinmiyor

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe'den çekinmediklerini belirterek bu maçın kendileri için çıkış maçı olacağını söyledi. 

Teknik direktör Rıza Çalımbay, Fenerbahçe müsabakasıyla ilgili yaptığı açıklamada, kendinden son derece emin konuşarak galip gelip çıkış yakalamak istediklerini söyledi. Çalımbay açıklamasında, şimdi önlerinde bir Fenerbahçe maçı olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bu bizim için hayati derecede önemli bir maç. Çünkü şiddetle puana ihtiyacımız var. Kendi sahamızda mutlaka puan almamız gerekiyor. Kendimize güveniyoruz. Altan dışında bir problemimiz yok. Fenerbahçe'den kesinlikle çekinmiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Onlardan tek isteğim biraz kapasitelerinin üzerine çıkmaları. Bu maçtan alnımızın akıyla çıkacağız. Bu maç Çaykur Rizespor için bir başlangıç olacaktır" 

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yaptığı açıklamada, çok istedikleri iki oyuncuyu transfer edemediklerini ifade ederek sözlerine şöyle devam etti: "Korktuğumuz başımıza geldi. Maalesef Emrah ve Altan iki haftadır sakatlıklarından dolayı oynayamıyor. Altan'ın iki haftası var. Emrah ise halen hazır değil. Bu oyuncular bizim için çok çok önemli. Ben oyuncu alınmasını istemiştim. Maalesef yönetim çabaladı, biz çabaladık istediğimiz oyuncuları alamadık. İki oyuncumuz daha olsaydı çok daha iyi durumda olacaktık." 

Çalımbay, kış şartlarından dolayı Futbol Federasyonu'nun özel tedbirler alması gerektiğine dikkat çekerek şöyle konuştu: "Bir kez daha söylüyorum. Türkiye'de ligler ya ileriye kaydırılmalı ya da başta Kayseri ve Sivas olmak üzere o bölgedeki illerde federasyonun çözüm bulması lazım. Kış şartlarından dolayı sahalara örtü örtülmesi gerekiyor ya da sahaların zemininin değiştirilmesi gerekiyor. Çünkü bu maçlar bu şartlarda oynanacak"
iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2007 Cuma 09:53:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?