8
Mayıs
2024
Çarşamba
RİZE

Çaykur Rize lidere diş geçiremedi

Çaykur Rizespor'u 2-0 yenen Vestel Manisaspor Turkcell Süper Lig'de yedinci haftayı lider kapattı.

Vestel Manisaspor, cuma günü Fenerbahçe'ye bıraktığı liderlik koltuğunu iki gün sonra geri aldı. Ege ekibi, Çaykur Rizespor'u her iki yarıda attığı gollerle 2-0 yendi.

Beşinci dakikada Selçuk'un soldan ortasında Zelenka'nın üstünden atladığı topla ceza alanının hemen önünde buluşan Nizamettin güzel bir vuruşla takımını öne
geçirdi.

62'nci dakikada Vestel Manisaspor farkı ikiye çıkardı. Caner'in soldan kale önüne ortasında iyi yükselen Rafael kafayla topu ağlara yolladı.

Süper Lig'in yenilgisiz tek ekibi olan ve üstüste dördüncü galibiyetini alan Vestel yedi hafta sonunda 17 puanla zirvede yer alıyor. Saffet Susic'in gelişiyle geçtiğimiz hafta Kayserispor'u yenerek galibiyetle tanışan Çaykur Rize ise beş puanda kaldı.

Kazanan bir ekip haline geldiklerini söyleyen Vestel Manisa teknik direktörü Ersun Yanal, zaman zaman oyunun ortada sıkıştığını, ancak pozisyon vermemelerinin sevindirici olduğunu ifade etti.

Yanal, Fenerbahçe'ye transferine ilişkin iddiaların kendi insiyatifi dışında geliştiğini de vurguladı ve "biz belirlediğimiz plan, program dahilinde yola devam ediyoruz'' diye konuştu.

Kulüp başkanı Haluk Çubukçu ise bazı oyuncuların transfer olacağına ilişkin medyada çıkan haberlerin takımı olumsuz etkilediğini belirterek, "büyük hedeflerimiz var. Hiçbir futbolcumuz gitmeyecek. Ne futbolcu gidecek, ne de hocamız" dedi.


--------------------------------------------------------------------------------

Vestel Manisaspor: Bülent, Burak, Ümit, Borbiconi, Hakan Balta, Selçuk, Uğur (80' Sezer), Metin (76' Holosko), Nizamettin (60' Caner), Zelenka, Rafael

Çaykur Rizespor: Zdravkov, Emrah, Yasin, Abdelhamid, Gustavo Rave, Hasan, Serhat, Ergin (66' Murat), Tjikuzu, Altan (21' Enis), Dia Cire (55' Jelic)

Goller: 5' Nizamettin, 62' Rafael

Sarı kartlar: 38' Yasin, 70' Serhat, 90' Caner

Hakem: Hüseyin Göçek

Stat: 19 Mayıs
İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2006 Pazar 22:12:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?