4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Çaykur Rize sonunda güldü: 3-1

Turkcell Süper Ligi'nin ilk üç haftasında üç mağlubiyet alan ve 11 gol yiyen Çaykur Rizespor, 4. haftada kendi evinde ağırladığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 mağlup etmenin sevincini yaşıyor.


Çaykur Rizespor, ligin ilk üç haftasında yaşadığı kötü gidişata Saffet Susiç ve yeni transferlerle 'dur' diyerek İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u; Anderson, Fahri ve Zafer'in attığı gollerle 3-1 mağlup etti. Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, ligin kendileri için yeni başladığını belirterek, "Çocuklarımdan geçmişi unutmalarını istedim. 'Bizim için ligler yeni başlıyor. Çıkın oynayın ve formayı hak edin' dedim. Bu maçta formayı hak edenleri Fenerbahçe maçında oynatırım. Çok güzel bir performans sergilediler. Bu maçta formayı hak edenler Fenerbahçe maçında oynayacaklar" diye konuştu.


Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Kadir Çakır da maç sonrası yaptığı açıklamada, tüm futbolcularını kutlayarak, "Tüm futbolcularımız çok güzel oynadılar. Takım çok iyiydi. Bu hazırlık döneminden sonra çok daha iyi olacak" dedi.


Çaykur Rizesporlu futbolcu Kürşat da, "Bugün kesinlikle galip gelmemiz gerekiyordu. Çünkü 15 günlük bir ara var. Bu arada kendimizi daha çok toparlama fırsatı bulacağız. Galip geldiğimiz için mutluyuz" derken, Fahri ise açıklamasında, "Hocamız bizim için ligin bu maçla başladığını söyledi. Biz de o şekilde davrandık. Hocamız ve takımımız da yeni. Çok şükür bu maçtan galip gelerek üç puan aldık" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2007 Pazar 01:21:39
Güncelleme :5 Eylül 2007 Çarşamba 19:28:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mesut çelen IP: 85.107.239.xxx Tarih : 2.09.2007 12:33:34

ohbee içim rahatldı inşallah böyle gider feneride yeriz ve rizeliyiz yolumuz açık olsun