8
Mayıs
2024
Çarşamba
RİZE

Çaykur Rize transferde hızlı

Çaykur Rizespor, dış transferde Malatyasporlu Emrah Eren ile Almanya'nın Duisburg takımı oyuncusu Namibyalı Razundara Tjikuzu ile prensipte anlaştı.

Kulüp basın sözcüsü Orhan İstif, transfer çalışmalarını teknik direktör Güvenç Kurtar'ın isteği doğrultusunda yürüttüklerini belirterek, “Bu kapsamda dış transferde Emrah Eren için kulübü ve kendisiyle anlaşmaya vardık” dedi.

Yabancı futbolcu transferinde ise Almanya'nın Diusburg takımı ile sözleşmesi sona eren Razundara Tjikuzu'yu birkaç gün önce Türkiye'ye getirdiklerini ifade eden İstif, “Yaptığımız görüşmeler sonucunda Tjikuzu ile prensip anlaşmasına vardık. Her iki futbolcunun da takıma çok faydalı olacağına inanıyorum. Önümüzdeki günlerde söz konusu oyunculara resmi sözleşme imzalattıracağız” diye konuştu.

İstif, Duisburg takımının kalecisi Georg Koch ile görüştüklerini kaydederek, “Georg Koch'un sözleşmesinin devam etmesi nedeniyle henüz bu transferi netleştiremedik. Koch bize, kulübüyle kendisinin görüşeceğini ve bonservis sorununu halledeceğini söyledi. Kaleci konusunun da önümüzdeki hafta içinde netleşeceğini düşünüyorum. Başka yabancı oyuncu alıp almayacağımızı kaleci transferinin netleşmesinin ardından belirleyeceğiz.” dedi.

Öte yandan, yeşil-mavili kulübün, Diyarbakırspor'da forma giyen İlyas ile görüşmeleri sürdürdüğü, bonservis sorununun çözülmesi halinde bu transferin gerçekleşeceği öğrenildi.
aa
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2006 Çarşamba 16:13:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?