30
Nisan
2024
Salı
RİZE

Çaykur Rizespor'da çifte heyecan

ÇAYKUR RİZESPOR'DA KONGRE VE MAÇ HEYECANI BİRARADA

Çaykur Rizespor, hafta sonu hem 78. Olağan Genel Kurul Toplantısı'na hem de 2. yarının ilk haftasında evinde oynayacağı Hacettepe maçına hazırlanıyor.

Bank Asya 1. Lig'de Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Çaykur Rizespor, hafta sonu iki farklı heyecanı aynı anda yaşayacak. Çaykur Rizespor, Pazar Günü ilk olarak 78. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı gerçekleştirecek. Bu toplantıda Kulüp Başkanı Halim Mete'nin görevi Rizespor Futbol Yatırım A.Ş. Başkanı Metin Kalkavan'a devretmesi bekleniyor. Bu şekilde Kalkavan hem şirketin hem de derneğin başına geçmiş olacak.

Öte yandan devre arasını Antalya'da gerçekleştirdiği kampla tamamlayan Çaykur Rizespor, aynı gün öğleden sonra kendi evinde oynayacağı Hacettepe maçı hazırlıklarını da sürdürüyor. Teknik direktör Mehmet Şansal nezaretinde çalışan futbolcuların moral ve motivasyonlarının yüksek olduğu gözlenirken, Şansal iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini açıkladı. Şansal, "Çaykur Rizespor camiasına beklentilere cevap veremeyen bir ilk yarı yaşamıştır. Bizim tek hedefimiz; camiaya, kulübümüze hizmet edebilecek,

üzerimizdeki hantallığı silip lige ayrı bir renk getirecek ve hedefine ulaşacak bir Rizespor oluşturmaktır. Devre arasını iyi geçirdiğimizi düşünüyorum. Bunun değerlendirmesini hafta sonu oynanacak olan maçlarla da göreceğiz. Yine de siz ne yaparsanız yapın futbol bir skor oyunudur. Biz bunun da bilincindeyiz. Ama kamp döneminde futbolcularımız gerçekten özverili bir dönem geçirdi. Bu süreyi sakatlıklarla karşılaşmamak için tek bir hazırlık maçı ile geçirdik" şeklinde konuştu.

Şansal, ayrıca ilk dört maçın kendileri için final niteliğinde olduğunu ifade ederek, "İkinci yarı maçların gerçekten çok zorlu ve çetin geçeceğine inanıyorum. Hedefine ulaşan takım olmak istiyoruz. Ömrümün ilk sabahı, geri kalan ömrümün ilk sabahıdır. Bizim de ilk maçımız, geri kalan maçlarımızın ilk maçı olacak. Bu yüzden maç değil maçın her dakikası bizim için çok önemli. Özellikle ilk dört maç bizim için final maçıdır. Bizim lig sonunda sıralamadaki yerimizi etkileyecek dört maç olacaktır. Hedefimiz,

bu dört maçtan galip ayrılmaktır" dedi.

Çaykur Rizespor'da kamp sonrası takımdan ayrılarak Kayseri Erciyesspor ile anlaşan kaleci Yavuz'un ardından kaleci arayışlarının sürdüğü belirtildi. Yapılan açıklamada görüşmelerin sürdüğü iki yeni kaleci ile anlaşmak istendiği duyuruldu.

ÇAYKUR RİZESPOR'DA KONGRE VE MAÇ HEYECANI BİRARADA
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2010 Çarşamba 13:30:00
Güncelleme :13 Ocak 2010 Çarşamba 20:47:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?