8
Mayıs
2024
Çarşamba
RİZE

Çaykur Rizespor'da son imza

Çaykur Rizespor, 1 yıllığına renklerine bağladığı tecrübeli futbolcu Erhan Albayrak için imza töreni düzenledi. 

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde tecrübeli futbolcu Erhan Albayrak, basın önünde 1 yıllık sözleşmeye imza attı. Asbaşkan Yılmaz Zehiroğlu, imza töreninde yaptığı açıklamada, Erhan Albayrak'ın Çaykur Rizespor'da başarılı olacağına inandıklarını belirterek, "Kendisini Çaykur Rizespor'a büyük katkı sağlayacağını düşünerek transfer ettik. Erhan Albayrak, Türk futbolunun yakından tanıdığı bir isim. Erhan Albayrak'ın kalitesinden kişiliğinden futbolundan söz etmeye gerek yok. Çaykur Rizespor camiasına hayırlı olsun" diye konuştu. 

Tecrübeli futbolcu Erhan Albayrak ise, Çaykur Rizespor'un başarısı için mücadele edeceğini kaydederek, "Sezon başından belliydi zaten buraya geleceğim. Son dakikada oldu bu transfer. Çaykur Rizespor'a teşekkür ediyorum. Çaykur Rizespor'un başarısı için ben de elimden geleni yapacağım. Çaykur Rizespor ile görüşmelerim olmuştu. Ama transfer gerçekleşmedi. İki ay sonra transferim gerçeklişti, Çaykur Rizespor'a geldiğim için mutluyum. En kısa sürede Rizespor'da başarıyı yakalayacağım. Daha 29 yaşındayım. Bana göre en iyi futbol yaşındayım. İki yıl Konyaspor' da oynadım. Geçen yıl ligi 7. sırada tamamladık. Hedefim Çaykur Rizespor ile de iyi yerlere gelmektir. Rizespor, geçen yıl 9. oldu. Bu yıl en az ligi 8. sırada tamamlamalıyız" dedi. 

Konyaspor'da kadro dışı bırakılmasıyla ilgili bir soruya Erhan Albayrak, "Geçen yıl 7 tane asistle en çok asist yapan oyuncu bendim. Bu yılda ilk iki maçta ilk 11'de oynadım. Nurullah Sağlam'ı eskiden beri tanıyordum. Ben Konyaspor'da çalıştığım dördüncü hocaydı. Ama aramızda bir soğukluk geçiyordu. Ben bunları hissettim. Sezon başından beri Konyaspor'dan ayrılmak da istiyordum. Ama Konyaspor yönetimi beni bırakmadı. Hoca 'git' dedi, yönetim bırakmadı. Beni Konyaspor ve yöneticilerle hiçbir sorunum yoktu. 29 yaşındayım 250 Süper Lig maçım var ve hayatımda ilk defa yarım saat içinde kadro dışı kaldım çok ilginç ne olduğunu anlamadım" şeklinde cevap verdi.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2006 Cumartesi 18:04:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?