8
Mayıs
2024
Çarşamba
RİZE

Çaykur'a 5 oyuncu takviyesi

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Orhan İstif, ara transferde takıma 5 oyuncu takviyesinde bulunacaklarını söyledi.

İstif, yaptığı açıklamada, yurt içi ve yurt dışında oyuncu arayışlarının devam ettiğini belirterek, “Devre arasında 5 oyuncu takviyesi yapmayı düşünüyoruz. Gönderilecek oyuncular konusunda ise hocamız devre arası kampı sonrası kendisi karar verecek” dedi.

Zafer Biryol ve Eyüpspor'dan Görkem Görk transferinde imza aşamasına gelindiğini ifade eden İstif, “Her iki futbolcumuz ile yarın İstanbul'daki irtibat büromuzda saat 13.00'de resmi sözleşme imzalayacağız. Daha önce de Beşiktaş'tan kaleci Volkan Ünlü ile sözleşme imzalamıştık. Bu oyuncuların dışında takımımıza iki takviye daha yaparak transferi kapatmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

Devre arasında yapacakları transferlerde çok dikkatli olmaları gerektiğini kaydeden İstif, “Yapılan takviyelerin ilk 11'de direkt oynayacak oyuncular olması gerekiyor. Kaliteli futbolcuyu, her istediğiniz oyuncuyu sezon ortasında transfer etmek zor. Bu nedenle biz de çok dikkatli bir şekilde arayışlarımızı sürdürüyoruz. Hocamızın bize vereceği rapor doğrultusunda futbolcularla masaya oturarak anlaşma sağlamak istiyoruz” diye konuştu. İstif, yeni teknik direktör Rıza Çalımbay'ın takımı yakından tanıdığını belirterek, şunları söyledi:

“Sezonun ilk yarısında iki hoca değişikliği istemezdik. Bazı şeyler istediğimiz gibi gitmedi. Başarılı olamadık. Bu nedenle değişikliğe giderek Rıza Çalımbay ile anlaştık. Devre arasında hocamızın raporu doğrultusunda yapacağımız takviyelerle ikinci yarıda daha başarılı olacağımıza inanıyorum.”

Öte yandan, yeşil-mavili kulübün Sloven oyuncu Jeliç'i eski takımı Maribor'a tekrar kiralık olarak vereceği, transferlere göre ise takımda bulunan diğer yabancılardan biri ile daha yollarını ayırabileceği öğrenildi.


AA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2006 Pazar 16:22:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?