3
Mayıs
2024
Cuma
RİZE

Çılgın sürücü! VİDEO

Söylenecek söz yok!

Rize'de çılgın bir sürücü otomobili ile yaya üst geçidinden karşıdan karşıya geçti.

Olay geçtiğimiz gün Rize Sahil Karayolu Rize Geçişi üzerindeki Rize Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı MOBESE binasının hemen yanındaki yaya üst geçidinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 53 AN 660 plakalı bir minibüsün yaya üst geçidinden inişi son anda MOBESE kamerası tarafından görüntülendi.

Aracın plakası tespit edilirken aracın sürücüsü İsmail Güngör (35) polis ekipleri tarafından yakalandı. Aracın sürücüsüne trafiği tehlikeye düşürdüğü için 189 TL para cezası kesildi.

İsmail Güngör, konuyla ilgili yaptığı açıklamada hep yaya üst geçidinden aracı ile geçmeyi hayal ettiği belirterek, "Belediye başkanımız sağolsun orada bir üst geçit yaptı. Biraz geniş oldu. Biraz da düzgün olduğundan dolayı bir kez geçmek istedim oradan. Hep hayalimdi. Dün akşam arkadaşlarla birlikte bunu gerçekleştirdik. Kolay geçiş oldu. Ama virajlar biraz engel oldu bize. Arabanın sağını solunu biraz çizdik" dedi.

2009 model olduğu öğrenilen araçta çizilmeler yüzünden yaklaşık 2 bin TL maddi hasar meydana geldi.

Rize'de 2006 yılında Fener Mahallesi'nde yine bir sürücü nişanlısıyla birlikte güneşin batışını izlemek için otomobili ile yaya üst geçidine çıkmıştI.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2009 Salı 16:28:10
Güncelleme :27 Mayıs 2009 Çarşamba 07:55:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?