9
Mayıs
2024
Perşembe
RİZE

Dayakçı hocadan garip savunma

Rize'nin Çayeli İlçesi'nde İmam Hatip Lisesi’nde birbirlerine ‘Aşkım’ diye hitap eden iki kız öğrenciye çanta fırlatarak dövdüğü iddia edilen öğretmen İbrahim Atasayan hakkında ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü inceleme başlattı. İfadesine başvurulan Atasayan’ın, “Öğrencilerin bana ‘aşkım’ diye hitap ettiklerini sandım'' diyerek savunma yaptığı öğrenildi. 

İmam Hatip Lisesi 2'nci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki G.K. ile son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Ş.A. adlı iki kız öğrenciye, koridorda birbirlerine ‘aşkım’ diye hitap ettikleri için çanta fırlattığı ve dövdüğü ileri sürülen meslek dersi öğretmeni İbrahim Atasayan hakkında 2 öğrencinin şikayeti üzerine başlatılan adli soruşturma sürdürülürken, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de olayı soruşturma konusu yaptı. 

Atasayan’ın, müfettişlere verdiği ifadede, “Kız öğrencilerin bana ‘aşkım’ diye hitap ettiklerini sandım. O nedenle sinirlendim. Ama bir yanlış anlaşılma olmuş'' dediği öğrenildi. 

Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Topaloğlu, “Olay bize intikal edince inceleme başlattık. Zaten adli soruşturma da devam ediyor. Öğretmen arkadaş kız öğrencilerin kendisine ‘aşkım’ diye hitap ettiğini zannetmiş. Bunun üzerinede sinirlenip çanta fırlatmış. Gereken inceleme yapılıyor'' dedi.
.
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2006 Perşembe 18:26:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özge IP: 88.230.60.xxx Tarih : 27.12.2008 15:21:12

bu durumda bence her iki tarafta suçlu. kızlar birbirlerine aşkım demez bence. öğretmen ise anlamadan olaya karışamaz ...