30
Nisan
2024
Salı
RİZE

En zor bekleyiş!

DENİZDE KAYBOLAN GENÇ KIZ

Rize'nin Fındıklı İlçesinde, geçen akşam denize düşerek kaybolan üniversite öğrencisi Senem Kasap'ın ailesi Samsun'dan bugün öğle saatlerinde ilçeye geldi.

Rize Üniversitesi Fındıklı Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi Bölümü 1. sınıf öğrencisi Senem Kasap (20), dün akşam arkadaşlarıyla birlikte gittiği Fındıklı sahilinde dalga vurması sonucu denize düşerek kaybolmuştu. Senem Kasap'ın aralarında bulunduğu yedi kişilik gruptan bir erkek arkadaşı ise düşmekten iskele halat bağlama demirine tutunarak kurtulmuştu.

Senem Kasap'ın dönem sonunda veremediği dersleri nedeniyle sınavlara girmek üzere olaydan üç saat önce ilçeye geldiği ve kar yağışını izlemek için sahile gittiği öğrenildi. Kızlarının denize düşerek kaybolduğunu öğrenen ailesi bugün ilçeye geldi. Aslen Rize'nin Derepazarı ilçesinden olan ve Samsun'da yaşayan baba Ömer Kasap, kızının bulunamadığını duyunca sinir krizleri geçirerek hastaneye kaldırıldı. Askerden beş gün önce gelen ağabeyi Feyyaz Kasap ve annesi Leyla Kasap da ilçeye geldi. Senem Kasap'ı arama çalışmaları yoğun kar yağışı ve şiddeti fırtınaya rağmen devam ediyor.

DENİZDE KAYBOLAN GENÇ KIZ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2010 Salı 16:43:04
Güncelleme :29 Ocak 2010 Cuma 12:23:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?