5
Mayıs
2024
Pazar
RİZE

Erol Evgin'den anlamlı ziyaret

ÜNLÜ SANATÇI EROL EVGİN'DEN ANLAMLI ZİYARET

Ünlü sanatçı Erol Evgin, yararına konser düzenlediği Rize Atatürk Çocuk Yuvası'nı ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi.

Erol Evgin, destek amaçlı konser düzenlediği Minik Kalpler Derneği (MİKADER) tarafından Rize Atatürk Çocuk Yuvası'nda yaptırılan sosyal amaçlı salonun açılış törenine katıldı.

Törene Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Rize Jandarma Komutanı Albay Turhan Talu, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve MİKADER Başkanı Nesrin Ercan da katıldı. Törende bir konuşma yapan Erol Evgin, en mutlu günlerinden birini yaşadığını belirterek "MİKADER kısa sürede Türkiye'nin çeşitli yerlerinde değerli hizmetler yaptı. Biz de onlar için şarkı söylemekten mutluluk duyuyoruz. Çocuklarımızın refahı ve onların mutlu olmaları için kurulmuş bu yuvalar çok önemli. İnsan ilk eğitiminde öğrendiği her şeyi zamanla unutabiliyor. Ama iki şeyi unutmuyor. Kendisine değer verilip verilmediğini unutmaz" dedi.

Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu da yaptığı konuşmada, "Sayın Erol Evgin ve arkadaşlarında bu sevda olmasaydı, bugün bu tesis burada olmayacaktı. İnsanın sevdası olmalı. Sevda dar kalıplı bir şey değil. Ona istediğiniz her şeyi sığdırırsınız. Eğer sevdanız yoksa bu dünyada söylenecek sözünüzde yoktur" diye konuştu.

Ardından Atatürk Çocuk Yuvası'ndaki çocuklarla birlikte sosyal amaçlı salonun açılışı yapılırken, çocuklar Evgin'e yoğun ilgi gösterdi.

Evgin tarafından verilen ücretsiz konserin geliri ile salonun yanı sıra binanın iç yapısında da önemli düzenleme yapıldığı kaydedildi.

ÜNLÜ SANATÇI EROL EVGİN'DEN ANLAMLI ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2011 Pazartesi 16:37:01
Güncelleme :28 Mart 2011 Pazartesi 16:46:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Funda IP: 212.174.188.xxx Tarih : 12.04.2011 10:48:01

Teşekkürler Sayın Evgin.