9
Mayıs
2024
Perşembe
RİZE

Festival'de futbol turnuvası yapılacak

19. Uluslararası Rize Çay ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenecek halısaha futbol turnuvası için kura çekimi yapıldı. 21 Haziran'da başlayıp bir ay sürecek turnuvaya 18 takım katılacak. 

Turnuva öncesinde festival ofisinde 18 takımın yönetici ve teknik heyetinin katıldığı kura çekimi yapıldı. Festival organizatörleri Okan Topal ile Hakan Güven'in başkanlık ettiği kura çekimine Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Sabri Sürücü de katıldı. Kura çekimi öncesi konuşan Organizatör Okan Topal, bu yıl geçen yıla oranla daha geniş kitlelere hitap edecek bir festival hazırladıklarını belirterek, spor, sanat, magazin kültürel etkinliklerin yer aldığı bir program hazırladıklarını söyledi. Topal, gençlere sahip çıkmak, onları spora yöneltmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla bu turnuvayı düzenlediklerini belirterek, gençlere gerekli desteğin verileceğini söyledi.
Organizatör Hakan Güven ise festivalin sadece sanatsal faaliyetlerden ibaret olmadığını belirterek, "Bizler ilimizde festival yaparken her alanda faaliyet yapmaya özen gösteriyoruz. Sportif anlamda da faaliyetler organize ettik. Halı saha futbol turnuvasına katılacak takımlarımıza gerekli malzeme desteği vereceğiz" diye konuştu. 

Yapılan kura çekimi sonrasında 4 grup oluşturuldu. A Grubu'nda Pazar Zaferspor, Köyhizmetlerispor, Madenlispor, Pazarspor, Tophanespor yer aldı. B Grubu'nda ise Filizçayspor, Çayelispor, Çayspor, Çaykur Rizespor, C Grubu'nda ise İyiderespor, Çamlıhemşin, Veliköyspor, Belediyespor, Salarhaspor; D Grubu'nda ise Kalespor, Güneysuspor, Ardeşenspor ve Kalecikspor takımları yer aldı.
.
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2006 Perşembe 13:10:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?