5
Mayıs
2024
Pazar
RİZE

Güneysu’ya 5 yıldızlı sosyal tesis

GÜNEYSU’YA 5 YILDIZLI SOSYAL TESİS

Rize’nin Güneysu ilçesinde Güneysuspor İlçe Stadyumu’nun yapılmasının ardından 5 yıldızlı otel konforundaki sosyal tesisleri de hizmete girdi.

Kısa bir süre sonra açılışı yapılacak olan tesislerde süit odalar, sauna banyolar, toplantı odası, kafeterya ve fitness salonu bulunuyor.

Güneysu Belediyesi tarafından projelendirilen ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından desteklenen projenin uygulama safhasında da sona gelindi. Güneysuspor Sosyal Tesisleri hakkında görüşlerini bildiren Güneysu Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kulüp Başkanı Ahmet Minder “Güneysu’muzda sportif alanda büyük bir atılıma imza atmanın sevincini yaşıyoruz. Başta Güneysusporumuz olmak üzere tüm Güneysu halkına ve dışarıdan gelen misafirlerimize hizmet verecek olan Güneysuspor Sosyal Tesisleri artık vatandaşlarımızın kullanımına açılacak. 2008 yılında açılışı yapılan Kapalı Spor Salonumuz, akabinde 2010 yılında hizmete giren Güneysu İlçe Stadyumu yanında ihtiyaca binaen yaptığımız Güneysuspor Sosyal Tesisleri Güneysu’muzun sportif ve sosyal alandaki en büyük projelerinden birisidir. Sosyal Tesislerimizde misafirlerimiz, Fitness Salonumuzdan, sauna ve banyolarımızdan, 5 yıldızlı otel konforunu aratmayan odalardan, toplantı odamızdan ve kafeteryamızdan yararlanabilecektir. İhtiyacımız olan sportif alandaki başarıların artık tesislerimizin yapımı ile geleceğine olan inancım tamdır” dedi.

Takımlarının 1. Amatör kümede mücadele ettiğini belirten Minder, sosyal tesisin yapımında destek olan başta Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener olmak üzere tüm yetkililere teşekkür etti.

GÜNEYSU’YA 5 YILDIZLI SOSYAL TESİS
GÜNEYSU’YA 5 YILDIZLI SOSYAL TESİS
GÜNEYSU’YA 5 YILDIZLI SOSYAL TESİS
GÜNEYSU’YA 5 YILDIZLI SOSYAL TESİS
GÜNEYSU’YA 5 YILDIZLI SOSYAL TESİS
İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2011 Pazartesi 11:07:02
Güncelleme :14 Şubat 2011 Pazartesi 18:16:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?