5
Mayıs
2024
Pazar
RİZE

Hakan eski takımına bileniyor

Çaykur Rizespor'da son haftalarda forma şansı bulamayan Hakan Ünsal, hafta sonu oynanacak olan Galatasaray maçında eski takımına karşı forma giymek istediğini söyledi.

Çaykur Rizespor'da pazar günü oynanacak olan zorlu Galatasaray maçının hazırlıkları sürerken, eski Galatasaraylı futbolcu Hakan Ünsal, basın mensuplarının maçla ilgili sorularını yanıtladı. Eski takımına karşı forma giymek istediğini belirten tecrübeli futbolcu, "Oynayıp oynatmamak tamamen hocanın takdirine kalmış. Oynatırsa elimden gelenin en iyisini yapmak için çalışırım. Oynatmazsa da 'niye oynatmadın' diye hocayla kavga etmem. Ancak Galatasaray maçında oynamayı çok istiyorum" şeklinde konuştu.

Hakan Ünsal, bu tür karşılaşmaların futbolcu için her zaman zor olduğunu belirterek, "Sonuçta 11 yıl emek verdiğim bir takım. Saha içinde olabilecek olumsuz bir olay herkesi üzebilir. Onun için oynarken her şeye dikkat etmek lazım. Ama sonuçta bu bir mücadele ve hepimiz profesyoneliz. Biz, iyi bir ekibiz. Son haftalarda alığımız sonuçlar da moralimizi üst seviyelere çıkardı. Mutlaka onlar da kazanmak için oynayacaktır. Biz de kazanmak için oynayacağız. Sahada maçı kazanmak isteyen 2 takımın mücadelesi güzel olacaktır. İyi oynayan, hak eden kazansın" dedi.

.
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2005 Çarşamba 14:40:16
Güncelleme :16 Kasım 2005 Çarşamba 15:10:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?