5
Mayıs
2024
Pazar
RİZE

Halk gününde güldüren talep

Rize Valiliği tarafından düzenlenen halk gününe katılan Ömer Demirci adlı vatandaş, Vali Yardımcısı Ahmet Altuntaş’tan hasta ineğinin ilaçlarını alabilmek için maddi yardım talebinde bulundu.

Rize Valiliği tarafından düzenlenen halk günü toplantısına Derepazarı İlçesi’nden gelerek katılan Ömer Demirci (52), Vali Yardımcısı Ahmet Altuntaş’tan ilginç bir talepte bulundu. Ömer Demirci, "Sayın valim maddi durumum iyi değil. Benim bir ineğim var. Şu anda çok hasta. Onu hasta halde bırakıp buraya geldim. Hayvan da olsa bakmakla yükümlüyüm. İlaçlarını alamadım. Sizden ineğimin ilaçlarını alabilmek için yardım talep ediyorum. En azından Tarım Müdürlüğü’nden bana bu konuda yardım edilsin" dedi.

Demirci’nin bu talebi toplantıya katılan diğer daire müdürlerinin kahkahaya boğulmasına neden oldu. Vali Yardımcısı Altuntaş bu ilginç talebe gülerek, "Yapabileceğimiz bir şey yok" cevabını verdi.

Bunun üzerine Ömer Demirci, "Ya bir şey yapamazsam kesip atacağım onu. Veterinere gittim ilaçları 100 milyon tutuyor" deyince devreye bu kez Tarım İl Müdürü Kamil Kanat girerek, Demirci’ye yardımcı olacakları sözünü verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2005 Perşembe 16:48:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?