30
Nisan
2024
Salı
RİZE

İç çamaşırı defilesi nefes kesti

RİZE'DE İÇ ÇAMAŞIRI DEFİLESİ

AK Parti Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu'nun öncülüğünde, Suwen İş Giyim Firması tarafından Rize'de düzenlenen Feretiko İç Çamaşırı Defilesi yoğun ilgi gördü.

Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenen defileyi bin üzerinde kişi izledi. 600 kişilik salonda boş yer kalmayınca çok sayıda kişi ayakta kaldı. Suwen firması tarafından Rize Bezinden (Feretiko) üretilen iş çamaşırlarının sergilendiği defileden önce defilenin öncüsü AK Parti Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu açılış konuşmasını yaptı. Bayramoğlu konuşmasında Rize bezinin, bilim ve gelişin teknoloji ile birleştirilerek dünyaya açıldığını belirtti. Bayramoğlu, konuşmasının ardından Rize bezi

üretimi için geliştirilen yeni bir el dokuma tezgahının tanıtımını yaptı. Bayramoğlu yarı otomatik tezgahın çalışma sistemini kendisi anlattı.

Suwen firması tarafından Rize bezinden imal edilen giysileri Rizeli kızlar tanıttı. Rize bezinden üretilen iç çamaşırlarını ise aralarında Gürcistan'dan davet edilen mankenlerinde bulunduğu profesyonel mankenler tanıttı. Bazı iç çamaşırlarının mankenlerin üzerlerine tam oturmaması küçük iş kazalarına neden oldu. Bir manken üzerindeki iç çamaşırının düşmesini son anda önledi.

Defileyi eşi ile birlikte izleyen AK Parti Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'nın ise mankenlerden çok tavanla ve elindeki cep telefonuyla ilgilendiği gözlendi.

Defilede Güneysu Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan ilginç gelinlik de görücüye çıktı. Mankenin üzerinde tanıtılan gelinlik, Bayramoğlu tarafından bir yatağa serilerek yatak örtüsü oldu. Hem gelinlik hem de yatak örtüsü olan ürün Bayramoğlu tarafından tanıtıldı.

RİZE'DE İÇ ÇAMAŞIRI DEFİLESİ
RİZE'DE İÇ ÇAMAŞIRI DEFİLESİ
RİZE'DE İÇ ÇAMAŞIRI DEFİLESİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2010 Cuma 17:37:01
Güncelleme :13 Mart 2010 Cumartesi 23:33:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?