5
Mayıs
2024
Pazar
RİZE

İşyerine polis baskını

Rize'de bir işyerine baskın düzenleyen Rize Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş ekipleri, yaptıkları aramada işyerinde bulunan 5 kişinin üzerinden 6 adet ruhsatsız silah ele geçirdi. 

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz gün saat 16.00 sıralarında bir ihbarı değerlendiren Rize Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş ekipleri, Rize Adliye Sarayı'nın arkasında bulunan bir işyerine baskın düzenledi. Düzenlenen baskında işyerinde bulunan 5 kişinin yapılan üst aramalarında bir adet 7.65 mm çapında el yapımı tabanca, bir adet 7.65 mm çapında Browning marka tabanca, bir adet CZ 75 marka 9 mm çapında tabanca, bir adet Atmaca 53 marka 9 mm çapında tabanca, bir adet 'parabellum' diye tabir edilen 9 mm çapında tabanca, bir adet Browning marka 9 mm çapında tabanca ve bu tabancalara ait 75 adet mermi ele geçirildi. 

Şahıslar gözaltına alınarak ifadeleri alınmak üzere Rize Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne götürüldü. Ruhsatsız silah taşımak suçundan gözaltına alınan 5 kişinin verdikleri ilk ifadelerinde, herhangi bir eylem hazırlığında olmadıklarını, güvenlik amacıyla silah taşıdıklarını söyledikleri öğrenildi. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.
iha
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2007 Perşembe 13:52:05
Güncelleme :25 Şubat 2007 Pazar 19:25:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?