3
Mayıs
2024
Cuma
RİZE

İyidere'de kaza: 2 ölü, 2 yaralı

Rize'nin İyidere ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, bugün öğle saatlerinde İyidere ilçesi Sarayköy Tüneli girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Rize'den Trabzon istikametine seyir halinde olan Hasan Türüt (56) yönetimindeki 53 AF 996 plakalı otomobil ile Trabzon'dan gelip Artvin istikametine seyir halinde olan Muammer Aksoy (46) yönetimindeki 61 K 9584 plakalı TIR, İyidere ilçesi Sarayköy Tüneli girişinde çarpıştı. Otomobil sürücüsü Hüseyin Türüt ile aynı otomobilde bulunan Yılmaz Türüt (42) kaza yerinde hayatlarını kaybederken, Yavuz Türüt ve İsmet Türüt yaralandı. Yaralılar kaldırıldıkları Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, Yavuz Türüt'ün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kazaya şerit ihlalinin neden olduğu belirtilirken, aynı yerde son bir yıl içerisinde meydana gelen trafik kazalarında 5 kişi hayatını kaybetti. Bazı sürücüler, tek şeritli yolda trafiğin zaman zaman çift şeritten verildiğini, trafik işaret ve işaretçilerinin ise yetersiz olduğu için sıklıkla kazaların yaşandığını dile getirdi.
Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 13:50:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ömer ali türüt IP: 78.160.151.xxx Tarih : 12.04.2009 07:42:28

ne huseyınler gıttı ne yılmazlar buyuklerıme seslenıyorum allah aşkına yeter artık bır senedır bıtmeyen tunelı bıtırın başka canlar almasın  seçım zamanı oy ısterken ıyı sımdı nerdesınız amcam oldu kayınım oldu dıyerkayınım yogun bakımda bunların hesamını kımler verecek acaba azcık allah korkusu yokmu sızde sızı allahın kapısına bıraktım