5
Mayıs
2024
Pazar
RİZE

Kaçakçılara geçit yok

RİZE’DE KAÇAKÇILIKTA BİR GÜNLÜK BİLANÇO

Jandarma tarafından geçtiğimiz gün gerçekleştirilen yol denetimlerinde 4 adet tabanca ve bol miktarda kaçak sigara, içki ve akaryakıt ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Jandarma tarafından geçtiğimiz gün il genelinde gerçekleştirilen yol denetimlerinde çok sayıda kaçakçılık maddesi ele geçirildi. Pazar ilçesinde yapılan kontrollerde bir yolcu otobüsünün bagaj bölümünde yapılan aramada, R.A. isimli yolcuya ait çanta içerisinde dört adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ve T.D. ‘ye ait olduğu tespit edilen 250 paket Gürcistan bandrollü sigara ele geçirildi.

Aynı ilçede durdurulan M.K yönetimindeki otobüste ise 350 litre kaçak mazot, H.F.M. yönetimindeki otobüste ise 400 litre kaçak mazot bulundu. Mazotların orijinal araç depolarının büyütülerek kaçırıldığı anlaşıldı.

Rize’nin Fındıklı ilçesinde yapılan kontrollerde ise 320 paket Gürcistan bandrollü sigara, Ardeşen ilçesinde yapılan kontrollerde; 59 şişe Gürcistan bandrollü votka ele geçirildi. Kaçak malları yurda sokan mal sahipleri hakkında yasal işlem başlatılarak malzemede el konuldu. Ruhsatsız tabancalar ile ilgili 6136 sayılı kanun kapsamında işlem başlatıldı.

RİZE’DE KAÇAKÇILIKTA BİR GÜNLÜK BİLANÇO
İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2011 Salı 16:01:05
Güncelleme :26 Temmuz 2011 Salı 16:58:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?