30
Nisan
2024
Salı
RİZE

Kalkavan'dan istikrar vurgusu

KALKAVAN'DAN İSTİKRAR VURGUSU

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, başlıca hedeflerinin yönetim başta olmak üzere tüm birimlerde istikrarı sağlamak olduğunu söyledi.

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, Çaykur Rizespor Tesisleri'nde basın mensupları ile bir araya geldi. Kalkavan düzenlenen toplantıda transfer çalışmaları ve takımın öncelikleri hakkında bilgiler verip basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İstikrara verdikleri öneme değinen Kalkavan, istikrarın ilk önce yönetimde sağlanması gerektiğine dikkat çekerek, "Uzun bir maratona başlıyoruz. Sevinip üzüleceğimiz günler olacak. Ama önemli olan sonunda sevinmek. Buda geçen seneki gibi değil. Şampiyon olarak sevinmek. Bunu da başarmak istiyoruz. Spor kulüplerinin başarısının temeli istikrardan geçer. Futbol takımı da hem kadro da hem de teknik heyette istikrar sağlamalıdır. Her sezon yeni bir takımın kurulması ve hoca değişimleri yönetici ve kulüplerin isteyerek yaptığı şeyler değildir. Şartlar oraya getiriyor. Rizespor'da son dönemlerde hem yönetim hem de kadro ve teknik konuda istikrar sağlanamadı. Yönetimde ve teknik heyette istikrar sağlanamadığı taktirde her gelen hoca kendi takımını kurmaya çalışıyor. Bunda da büyük maliyetli değişiklikler oluyor. Durum böyle olunca da başarı gelmiyor. Futbolcuyu yüksek maliyetle alıyorsun, gönderirken de para ödüyorsun. Ama Şuanda Rizespor istikrar yönünden çok ciddi adımlar attık. Fazla transfer yapmadığımız gibi alt yapıya büyük önem verdik. Alt yapı konusunda bir devrim yapıyoruz. Rize takımı yöneticisi, teknik heyeti, futbolcusu, taraftarı ve şehri ile birlikte istikrarı sağlamak zorundadır" dedi.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Kalkavan, "Cenk İşler ile bir süredir görüşüyorduk. Son olarak yapılan görüşme de anlaşma sağlayamadık. Cenk konusu Rizespor'da kapanmıştır. Bir süredir transfer etmek için uğraştık ama olmadı. Bunun içinde arayışımız devam ediyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 15:51:01
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 20:07:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?