8
Mayıs
2024
Çarşamba
RİZE

Kamera şakası gibi

Rize'de geçtiğimiz gün meydana gelen trafik kazası sonrası yaşananlar fıkralara konu olacak cinstendi. 

Rize'nin Derepazarı İlçesi'nde bir benzin istasyonu önünde saat 13.30 sularında meydana gelen kazada, benzin istasyonundan benzin alıp karayoluna giren özel bir otomobil ile tali yoldan ana yola girmek isteyen minibüs çarpıştı. Maddi hasarın meydana geldiği kazada rapor tutulması için polis arandı.

Olay yerine gelen Rize Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Müdürlüğü ekipleri, yolun karayoluna ait olmadığını ve olayla bu nedenle jandarmanın ilgilenmesi gerektiğini belirtti. Bunun üzerine, İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şubesi ekipleri arandı. Jandarma ise yolun karayoluna ait olduğunu ve yol üzerine konulan karayolu tabelalarının bunun ispatı olduğunu belirtti. Bu nedenle jandarma, olaya müdahale etmedi. Bunun üzerine polis ekipleri, yolun karayoluna ait olup olmadığını tespit edebilmek için üç saate yakın bekledi.

Beklemekten sıkılan araç sürücüleri rapor tutulmasından vazgeçseler de buna müsaade edilmedi. En sonunda yolun karayoluna ait olduğu anlaşılınca, polis tarafından kaza raporu tutuldu. Saatlerce beklemek zorunda bırakılan araç sürücüleri, "Yol üzerinde onlarca karayolu tabelası var. Bu tabelaları buraya biz dikmedik. Buna rağmen yolun karayolu olup olmadığını anlamak için üç saat bekletildik" şeklinde konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2006 Salı 13:54:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?