5
Mayıs
2024
Pazar
RİZE

Karali'ye 2. kurşunlama

Rize'de işyeri kurşunlanan Karali Çay'a ait fabrika da kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından kurşunlandı. 

Edinilen bilgiye göre, Rize merkeze bağlı Çaykent Beldesi'nde bulunan Karali Çay'a ait çay fabrikası kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından kurşunlandı. Olay, Karali ailesine mensup bir kişinin konuyu jandarmaya bildirmesiyle ortaya çıktı. Jandarma tarafından olay yerinde yapılan incelemede, işletmenin tabelasının tüfekle ateş açılarak hasara uğratıldığı anlaşıldı. Olayla ilgili inceleme sürüyor. 

Karali Çay işletmesinin sahibi Rize Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mevlana Karali'nin babası Muhammet Karali, bir süre önce 2 kişiyi öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. Bu olaydan sonra Mevlana Karali'ye ait İslampaşa Mahallesi'nde bulunan bir işyeri de kurşunlanmıştı.
iha
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2007 Perşembe 15:20:45
Güncelleme :6 Ocak 2007 Cumartesi 17:18:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bahar erten IP: 88.226.155.xxx Tarih : 14.01.2007 16:43:30
Bu olay gösteriyoki insanlar öfkeli acılı ama maddi gücün yoksa sus varsa borun ötsün bumudur adalet yerini bulmalı duyarsız kalamayız ortada 5 yetim kalmış 2 can kayıp hayatlarının baharında soruyorum size bu insanlar bunu hakettimide hayatları söndü lütfen adalete güveniyoruz.gereken yapılsın parayı veren düdügü çalar olmasın.ama şayet gece yattıgında bu kişiler rahat uyuyorsa yapacak birşey yok