9
Mayıs
2024
Perşembe
RİZE

Kavgaya karışan 3 kişiye tutuklama

Rize'nin Çayeli İlçesi'nde dün gece 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada yaralanan 4 kişiden 1'i kaldırıldığı Trabzon'daki hastanede öldü. 

Edinilen bilgiye göre, Çayeli Adliyesi'nde görülen davadan sonra barışarak adliyeden ayrılan taraflar gece yarısına doğru sokakta karşılaştı. 

Taraflar arısında başlayan sözlü sataşma silahlı kavgaya dönüştü. 

Olayda Barış Güngör (26), İlhami Solak (45), Nuri Solak (33) ve olay yerinden geçmekte olan Ali Gemicioğlu (39) vücutlarının çeşitli yerlerinden aldıkları kurşunlarla yaralandı. 

Yaralılar, Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan durumları ağır olan Barış Güngör ve İlhami Solak ilk müdahalenin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne kaldırıldılar. 

Güngör, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

kavgaya karıştıkları iddiasıyla Tarık S., Muhitin S. ve Yılmaz S. gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar, çıkartıldıkları savcılık tarafından tutuklanma talebi ile sevk edildikleri mahkemece, "silahlı kavgaya karışmak ve adam öldürmeye teşebbüs" suçlarından tutuklandı. Nöbetçi mahkeme, kavgada yaralanan ve tedavileri süren Nuri S. ve İlhami S. hakkında da tutuklanmaları yönünde karar aldı.
.
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2006 Cumartesi 10:28:23
Güncelleme :17 Haziran 2006 Cumartesi 18:41:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?