3
Mayıs
2024
Cuma
RİZE

Kazmaz Rize'deki hedefini açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize Belediye Başkan adayı Resmi Kazmaz, 29 yıl önce bıraktıkları Rize’yi 29 Mart günü geri alacaklarını söyledi.


Cumhuriyet Halk Partisi Rize’de Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği etkinlikle seçim çalışmalarına başladı. Cumhuriyet Meydanı’nda ilk olarak tulum ve kemençe eşliğinde horon oynandı. CHP Rize Belediye Başkan adayı Remzi Kazmaz’ın türbanlı bayanlarla kol kola horon oynaması dikkat çekti. Partililere hitaben bir konuşma yapan Kazmaz, “29 yıldır bu şehre siyasi ipotek koyanlar her anlamda bu şehri şehir olmaktan çıkarttılar. Bu kente şehir görüntüsü kazandırmak için yüreğinize güvenerek aday olduk. Bu şehir artık sosyal demokratları bekliyor. 29 sene önce verdiğimiz bu şehri 29 Mart’ta geri alacağız. Biz bu ülkeyi seven insanların emeğine saldıranlardan hesap sormak için geliyoruz. 29 Mart’ta bu şehrin avukatı olmam için bana vekalet verilmesini istiyorum. Bana vekalet verin bu şehri bu hale getirenlerden hesap sorayım. Yolsuzluk yapanlardan hesap sormaya geliyoruz. Artık bu şehirde sosyal demokratların ayak sesleri duyulacak. Bu kentin sakini değil sahibi olacaksınız” dedi.
Kazmaz’ın konuşmasının ardından saygı duruşunda bulunularak Atatürk Anıtı’na parti çelengi bırakıldı. Çok sayıda partili toplu olarak yürüyüp Atatürk Caddesi üzerinde kurulan CHP Seçim Bürosu’na yürüdü. Burada seçim bürosunun açılışı yapıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 15:03:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?