5
Mayıs
2024
Pazar
RİZE

Lazvivor'da can pazarı

‘Survivor’ adlı yarışma programının bir benzeri olan ve Rize’de çekimleri süren “Lazvivor” adlı yarışma programında bir yarışmacı derede boğulma tehlikesi geçirdi

Mavi Karadeniz Televizyonu’nda yayınlanan “Karadeniz yarışıyor Lazvivor” yarışmasının İstanbul’da başlayan çekimleri, Rize’nin Çamlıhemşin İlçesi’ne bağlı Ayder Yaylası’nda sürüyor. Karadeniz’in 18 ilinden yarışmacıların katıldığı ve her hafta bir ilin elendiği yarışmada adaylar zorlu doğa şartları ile mücadele ediyor.

Fırtına deresinde dün macera parkı, kano ve yüzerek dereden karşıya geçme yarışı düzenlendi. Yarışmacılar azgın Fırtına deresinden yüzerek karşıya geçerken oldukça zorlandı. Dereden geçmeye çalışan Sinop temsilcisi Muhammet Gencer, boğulma tehlikesi geçirdi. Suda bir süre sürüklenen Gencer, kurtarma ekiplerinin yardımıyla kıyıya çıkarılabildi.

Su yutan ve kendinden geçen Gencer’e çevredekiler ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Gencer, tedaviye alındı. Gencer’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

DHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2011 Cuma 09:40:51
Güncelleme :26 Ağustos 2011 Cuma 09:42:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?