5
Mayıs
2024
Pazar
RİZE

Lokantada arbede

RİZE’DE LOKANTADA ARBEDE

Rize’de kendilerini dolandırdığını iddia ettikleri lokanta sahibinin iş yerine giden onlarca kişi ile iş yeri çalışanları arasında arbede yaşandı.

Rize’de 65 aile aynı zamanda lokanta sahibi olan bir kişi tarafından kendilerine sattığı apartman dairelerini başkalarına da satarak kendilerini dolandırdığını iddia ettiler.

Kendilerine satılan dairelerin banka ipotekli olduğu için tapularını alamadıklarını ve kendilerine satılan dairelerin başka kişilere de satıldığı iddia eden onlarca kişi bugün daireleri satın aldıkları kişinin şehir merkezinde bulunan lokantasına gittiler. Lokantaya girip oturan kişiler ile lokanta personeli arasında gerginlik yaşandı.

Lokanta personeli mağdur aileleri iş yerinden zorla çıkartmaya kalkınca arbede yaşandı. Arbede sırasında işyeri hasar gördü. Olay yerine gelen polis ekipleri kızgın grupları sakinleştirerek ayırmayı başardı. Mağdurlar darp edildiklerini ileri sürüp lokanta personelinden davacı oldular. Gerginliğin büyümemesi için Çevik Kuvvet ekipleri uzun süre lokantanın girişinde nöbet tuttu.

RİZE’DE LOKANTADA ARBEDE
RİZE’DE LOKANTADA ARBEDE
RİZE’DE LOKANTADA ARBEDE
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2011 Salı 15:09:05
Güncelleme :17 Mayıs 2011 Salı 15:47:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?