5
Mayıs
2024
Pazar
RİZE

MHP yenilendi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Teşkilatı, yapılan modernizasyon çalışması sonrasında törenle açıldı.

MHP Rize İl Teşkilat binasında bir süredir devam eden modernizasyon ve yenileme çalışmaları tamamlanarak görkemli bir törenle hizmete açıldı. Açılış törenine başta MHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Nacar, MHP’li Belediye Başkanları, çevre MHP il başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Parti binasının açılış kurdelesini MHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Nacar ve MHP Rize İl Başkanı Zeki Mayi birlikte kesti. Açılışta konuşan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Nacar, çok zor günler geçirdiklerini, zor günlerin geride kaldığını, MHP olarak iktidara yürüdüklerini söyledi.

Nacar, 83 yıllık Türkiye Cumhuriyeti tarihi içerisinde ülkücü hareketten daha dürüst bir iktidar gelmediğini kaydederek "83 yıllık Cumhuriyet tarihinde MHP’lilerden daha inançlı bir kadro gelmedi. 83 yıllık Cumhuriyet tarihi boyunca MHP iktidarının karşılaştığı yokluklara ve yıllar yılı süren müşkülatlara rağmen ayakta duran ve inancını sürdüre gelen başka bir fikir akımı da gelmedi. Geçmişte yaşadıklarımızdan ders alıp onları bir kenara bırakarak geleceği şekillendirmek, Türkiye’nin iktidarına talip olmak durumundayız. İktidara yürüyüşümüz başlamıştır" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından parti binası gezildi. İleri teknoloji ile donatılan yeni binadaki görsel güzellikte dikkat çekti. Parti binasının gezilmesinin ardından, parti binasının yapılmasında maddi ve manevi emeği bulunan kişilere MHP Rize İl Başkanı Zeki Mayi tarafından plaket verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2005 Cumartesi 15:52:21
Güncelleme :21 Mayıs 2005 Cumartesi 15:55:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HABİL YAŞ IP: 85.104.4.xxx Tarih : 1.06.2008 20:32:04

MHP CAMİASINA ALLAH TAN SABIR VE AKP İKDİDARINA KARŞI DİK DURMASIN DAN DOLAYI DR DEVLET BAHÇELİYİ VE YOL ARKADAŞLARINI KUTLAR BAŞARILARININ DEVAMINI ALLAHccDİLERİM