30
Nisan
2024
Salı
RİZE

Öfke sokağa döktü!

ARDEŞEN'DE İSRAİL'E ÖFKE

İsrail'in, Gazze'ye yardım götüren gemilere saldırısı, Rize'nin Ardeşen ilçesinde protesto edildi.

Eğitim Bir-Sen Ardeşen Şubesi öncülüğünde, Ardeşen Hükümet Konağı önünde toplanan kalabalık, Atatürk Caddesi boyunca yürüyerek İsrail aleyhinde slogan attı. Ardeşen Hükümet Konağı önünde yapılan basın açıklamasında İsrail'in saldırısı sert bir dille kınandı. İsrail'in yıllardır Gazze'ye uyguladığı zulmün artık her dinden ve her milletten insanın vicdanını yaraladığını belirten Eğitim Bir-Sen Ardeşen Şube Başkanı Hasan Varelci, "Kendini insan gören, zalimin karşısında durmayı onur addeden her dünya

vatandaşı sizinle beraberdir. Mazlum Gazze halkı için başlatılan bu onur mücadelesini sonuna kadar takip etmeyi bir insanlık vazifesi ve bir borç biliyoruz. Ortak aklın ve vicdanın sesi olarak diyoruz ki, bugün insanlık onuru can çekişmektedir. Bugün seslerin gür çıkma günüdür. Bugün zulme dur deme günüdür. Gemiler'deki yolculara fiziki müdahale devam ederse İsrail hükümetinin altından kalkamayacağı bir insanlık bedeli ödemek zorunda kalacağını belirtiyoruz" dedi.

Basın açıklamasına Eğitim Bir-Sen, Arimder, Diyanet-Sen, Sağlık-Sen, Memur-Sen, Adalet ve Kalkınma Partisi Ardeşen İlçe Teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi Ardeşen İlçe Teşkilatı, Saadet Partisi Ardeşen İlçe Teşkilatı, Bel-Bir-Sen, Eğitim Bir-Sen Pazar Şubesi temsilcileri ve çok sayıda vatandaş destek verdi.

ARDEŞEN'DE İSRAİL'E ÖFKE
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2010 Pazartesi 18:37:34
Güncelleme :3 Haziran 2010 Perşembe 13:47:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?