5
Mayıs
2024
Pazar
RİZE

Otomobil dereye uçtu!

RİZE'nin Çamlıhemşin İlçesi'nde, bir otomobil Fırtına Deresi'ne uçtu. Otomobil ve sürücüsü öğretmen, eriyen karlar nedeniyle kabaran dere sularında kayboldu. Son anda kendini araçtan atan öğretmenin eşi ise kurtuldu.

Olay, dün akşam saat 21.45 sıralarında Çamlıhemşin İlçe Kaymakamlık binasının hemen yakınındaki virajda meydana geldi. İlçeden Ardeşen İlçesi'ne giden, Çamlıhemşin İlköğretim Okulu Türkçe öğretmeni 25 yaşındaki Orhan Aziz Ağaoğlu'nun kullandığı 08 plakalı Renault marka otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle virajı alamayarak Fırtına Deresi'ne uçtu. Öğretmenin 24 yaşındaki eşi Esra Ağaoğlu, kendini araçtan atmak suretiyle kurtuldu. Ancak, emniyet kemeri bağlı olan öğretmen Orhan Aziz Ağaoğlu ise, eriyen kar nedeniyle suları kabaran Fırtına Deresi'nde araçla birlikte sürüklenerek kayboldu. Hafif yaralı olarak kurtulan Esra Ağaoğlu, Çamlıhemşin Sağlık Ocağı'ndaki ilk müdahalenin ardından Ardeşen Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Bu arada olayın haber alınmasının ardından Rize Valisi Kasım Esen'de Çamlıhemşin'e giderek yetkililerden bilgi aldı. Sivil Savunma ve Özel Harekat ekipleri, olay yerinde aracın bulunabilmesi içinbir çalışma başlattı.

Milliyet internet
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2007 Çarşamba 10:24:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?