3
Mayıs
2024
Cuma
RİZE

Raşit Çetiner Çaykur Rize'de

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor, teknik direktör Raşit Çetiner ile bir yılı opsiyonlu 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Halim Mete, Türkiye'nin en önemli teknik direktörlerinden biriyle anlaştıklarını söyleyerek, "Rizespor'un 3 haftada 3 mağlubiyet alması üzerine yeni bir teknik heyetle anlaşma lüzumuyla karşılaştık. Hiçbir kulüp başkanı üç maç üst üste kaybettikten sonra mutlu olamaz. Eleştirilere ve tepkilere açığız. Ancak birkaç kişi 'yönetim istifa' sloganları attı diye görevi bırakıp gidecek değiliz. Yönetim olarak yapacaklarımızla Çaykur Rizespor'un tarihinde iz bırakacağız" diye konuştu.

Teknik direktör Raşit Çetiner ise, kaliteli bir kadroya sahip olan Rizespor'un ligde hak ettiği konumda bulunmadığını söyleyerek, "Rizespor kaliteli bir kadroya sahip, ligde bulunduğu konumdan daha iyi bir yerde olması gerekir. Takım olmayı başarmalıyız. Hedeflerimize ulaşmak için kenti, basını, futbolcusu bütün camia birlikte hareket etmeliyiz. Önümüzde uzun bir zaman var ve bu zamanı iyi değerlendirmek istiyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2009 Pazar 14:01:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?