3
Mayıs
2024
Cuma
RİZE

Riberio'nun hedefi 20 gol

Bank Asya 1. Lig'de hafta sonu deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor Süper Lig yolunda planlarını dört haftada sekiz puan üzerine kuruyor. 

Türkiye Kupası 2. kademe müsabakasında Malatyaspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyük Şehir Belediyespor müsabakasının hazırlıklarını bugün yaptığı tek idmanla sürdürdü. Öğle saatlerinde Mehmet Cengiz Tesisleri'nde antrenör Hasan Vezir yönetiminde gerçekleşen idmana bu akşam oynanacak olan Türkiye Kupası maçında forma giyecek futbolcular katılmadı.

Bank Asya 1. Lig'in 6 haftasında attığı 6 golle en çok gol atan futbolcusu olan Brezilyalı futbolcu Nascimento Riberio, hedefinin bu sezon 20 gol olduğunu belirtti. Riberio yaptığı açıklamada "Hedefim en az 15 olmak üzere 20 gole ulaşmaktır. Bu hedefime ulaşacağım. İyi bir takımız. Sezon sonunda şampiyon olarak Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Bunu başaracağız" şeklinde konuştu.

Yardımcı antrenör Hasan Vezir ise yaptığı açıklamada, planlarını ligin her dört haftasında 8 puan üzerine kurduklarını belirterek, "Bizim için Gaziantep deplasmanı zor olacak, bunun bilincindeyiz. Ancak bizde deplasmanda daha iyi oynuyoruz. İnşallah kazanan taraf biz olacağız. Bizim lig başında belirlediğimiz hedef 4 maçta 8 puan almaktı. Bu da şuan böyle devam ediyor. Maçlara 4'lü periyotlarla değerlendiriyoruz. Son 4'lü periyottan iki maç kaldı. Buradan en az 4 puan çıkardığımız zaman hedefimize ulaşmış oluyoruz. Devre arasına 32 ve üzeri puanlarla girdiğimiz taktirde hedefimizi yakalamış olacağız. Bu maç ve bundan sonraki maçlar daha da zor olacak. Çünkü bütün takımlar yavaş yavaş toparlanıyor, kadroları oturuyor. Alınan sonuçlardan da bu görülüyor. Zor bir lig bizi bekliyor. Ancak belirlediğimiz hedef doğrultusunda ilerlediğimizde amacımıza ulaşacağız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2009 Çarşamba 14:13:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?