5
Mayıs
2024
Pazar
RİZE

Rize BBP'de nöbet değişimi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize İl Başkanlığı görevine atanan Nusret Kaya, bugün düzenlenen törenle yetki belgesini aldı. 

Rize Dedeman Otel'de düzenlenen istişare toplantısında konuşan BBP MKYK üyesi Selim Şimşek, demokrasi ve hukuk düzeninin tehlikeye düştüğü böylesi kriz dönemlerinin asgari zayiatla atlatılabilmesi için sadece iktidara değil, muhalefet partilerine, sivil toplum kuruluşlarına, hukuk ve yargı organlarına da görev düştüğünü söyledi. 

Şimşek'in konuşmasının ardından BBP Rize İl Başkanı Hızır Dil'den görevi devralan Nusret Kaya'ya yetki belgesi verildi. BBP'nin yeni Rize İl Başkanı Kaya, Hızır Dil'den aldığı kutsal sorumluluğu aynı bilinç ve başarı ile taşıyarak kendisinden sonra gelen dava arkadaşlarına emanet edeceğini söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2007 Pazar 15:18:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
TANER AKBULUT IP: 85.104.90.xxx Tarih : 24.05.2007 00:08:52
NUSRET KAYININ BU GOREVE GELMESI BENIM KANAATIMCE RIZEYE ÇOK SEYLERI KAZANDIRACAGINDAN SUPHEM YOK ÇÜNKÜ ÜLKEMIZE BU KARDESIMIZ GIBI DURUT VATANINI BAYRAGINI SEVEN ILIM VE INANC SAHIBI GENC DINAMIK FIKIRLERIN ON SAFLARA GECMESININ ZAANININ GELIP GECTIGINI DUSUNUYORUM ALLAHHAYIRLISINI NASIP ETSIN SAYGILAR SUNUYORUM DGERLI KARDESIMIZIDE YUREKTEN TEPRIK EDER BUNDAN SONRAKI HAYATINDA BASARILAR DILERIM