3
Mayıs
2024
Cuma
RİZE

Rize Emniyet Müdürü'ne veda yemeği

Merkeze alınan Rize İl Emniyet Müdürü Osman Öztürk için Rize Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından veda yemeği düzenlendi.

Rize Polisevi’nde düzenlenen yemeğe, polis müdürleri, amirleri ve memurların yanı sıra basın mensupları da katıldı. Yemekte konuşan İl Emniyet Müdür yardımcılarından İsmail Güzel, Öztürkle çalışmanın kendisi için onur olduğunu söyledi.
Öztürk ise yaptığı konuşmada, Rize’de yakalanan başarıda kendisinden çok personelinin payı olduğunu ifade ederek, "Ben sadece idarecilik görevimi yaparak organizeyi sağladım. Rize’de gelinen nokta ve elde edilen önemli başarı sizlerin emeğinizdir. Bu başarıyı siz sağladınız. Rize’yi huzur kenti haline getirerek örnek il yaptınız. Sizleri unutmayacağım. Ben bir devlet memuruyum. Bana neresi gösterilirse oraya gider, görevimi elimden geldiği en iyi şekilde yapmaya çalışırım" dedi.

Konuşmaların adından Güzel, Öztürk’e personel tarafından hazırlanan Rize Emniyet Müdürlüğü armalı ve üzerinde Öztürk’e ait olan ’Çay gibi sıcak, Rize gibi güvenli’ sloganı yazılı bir plaket verdi.

GÖKTÜRK FIRAT-RİZE (İHA)
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2003 Pazartesi 00:00:11
Güncelleme :11 Ocak 2004 Pazar 18:05:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?